1. Day Tripper
2. Norwegian Wood
3. And I Love Her
4. Every Little Thing
5. Misery
6. Got To Get You Into My Life
7. Do You Want To Know A Secret
8. I Wanna Be Your Man
9. The Fool On The Hill
10. I’ve Just Seen A Face
11. All I’ve Got To Do
12. I Saw Her Standing There
13. P.S. I Love You
14. No Reply
15. All My Loving
16. With A Little Help From My Friends

Vydavateľstvo: Indies Records – MAM 189-2
Formát: CD, Album
Dátum vydania: 2003
Aranžmán: Peter Lipa
Grafika: Marek Ormandík
Producent: Peter Lipa Jr.
Nahrávanie, Mix: Širaň Mirko
Vokály: Peter Lipa
Text: Lennon McCartney
Preklad: Katka Korček